Skaffa & visa recensioner på din hemsida

Recensi är det effektiva verktyget för insamling, hantering och uppvisning av kundomdömen och recensioner. Väx med positiva omdömen som lockar nya kunder att välja ditt företag. Med vår lösning visas recensioner redan i sökresultatet hos Google – det kallas Rich Snippets.

Testa kostnadsfritt

Så fungerar Recensionshanteraren

  • Skicka feedback- och recensionsförfrågningar via mail
  • Direktomdömen lämnas till dig
  • Uppmuntra till recensioner på Google, Facebook och andra recensionssajter
  • Fungerar på alla webbplatser
  • WordPress-plugin ingår
  • Schema-uppmärkning för Rich Snippets
  • Visa direktrecensioner, Facebookrecensioner och Googlerecensioner direkt på din hemsida

Maximal synlighet

Recensionshanteraren är byggd för att ge maximal synlighet åt ditt företag. Därför driver vi ingen egen recensionssajt, utan fokuserar på att synas där dina kunder redan finns eller söker - framförallt på Google och Facebook.

Sökmotoroptimerat

Recensionshanteraren följer alltid Googles senaste riktlinjer för recensioner och uppmärkning. Med oss kan du vara säker på att din hemsidas synlighet ligger i fokus.

Image

Rich Snippets - recensioner direkt på Google

Med recensioner direkt i sökresultatet sticker din hemsida ut även om den inte ligger i topp. Höj både antalet besökare och konverteringsgraden med recensioner och omdömen.

Hemsida byggd med WordPress?

Vårt WordPress-plugin gör installationen enkel och du kan visa recensioner från både Google och Facebook. Och direktomdömen, såklart.

Testa kostnadsfritt

Mer om våra funktioner

FEEDBACK

Mät kundnöjdhet och kundlojalitet med
Net Promoter Score®

Med Recensionshanteraren samlar du in feedback från dina kunder enligt modellen Net Promoter Score, framtagen av Fred Reichheld, Bain & Company och Satmetrix Systems – ett erkänt mått på kundnöjdhet och kundlojalitet. Du lägger också till upp till 4 egna frågor för att få svar på just det du vill veta.

Skapa veckovisa eller månadsvisa rapporter som visar hur det går för ditt företag och hur nöjda dina kunder är med din service.

Läs mer om Net Promoter Score

OMDÖMEN

Samla och visa omdömen på din hemsida – och Google

Omdömen som samlas in med Recensionshanteraren visas upp på din hemsida och ger en förtroendehöjande effekt. Löpande uppdateringar av hemsidan är också positivt för placeringen på Google.

De omdömen som visas genom vårt verktyg märks också upp med Rich Snippet. Det innebär att de kan synas redan vid en Googlesökning och på så sätt höja antalet klick till er hemsida.

Läs mer om Rich Snippet

RECENSIONER

Syns på viktiga recensions­sajter – där kunder söker

Vi driver ingen egen recensionssajt. Med Recensions­hanteraren kan du istället uppmuntra dina kunder att recensera dig på sajter där dina kunder redan befinner sig och påbörjar sin köpresa – som på Google och Facebook.

Välj mellan Google, Facebook, TrustPilot, TripAdvisor, Eniro, Reco och många fler. Välj de sajter som är mest lönsamma för dig och ditt företag och börja samla!

Testa Recensionshanteraren

BONUS

Nå högre i sökresultaten

Företag med recensioner och omdömen värderas högre i sökresultaten. Du får även större chans att synas vid lokala sökningar, genom Google Maps och Local pack, och därmed ytterligare en plats i sökresultaten.

Om du även visar dina omdömen på din hemsida med vår widget är det också möjligt att Google visar dina omdömen direkt i de organiska sökresultaten.

Med positiva omdömen får du därför inte bara fler som köper ‑ utan även fler som ser ditt företag när de söker.

Bra, eller hur?

Redo att komma igång?

Testa Recensionshanteraren kostnadsfritt i 30 dagar. Vi är säkra på att du inte kommer bli besviken.
Kom igång