Priser och beställning

Snart igång!

Vi sätter igång ditt konto så snart som möjligt efter beställning. De första 30 dagarna är kostnadsfria, så att du kan testa i lugn och ro innan du bestämmer dig.

Vanliga frågor

Efter beställningen får du ett välkomstmail med information och länkar till användarguide som visar hur du kommer igång och ställer in programmet. Vi aktiverar ditt konto så snart som möjligt och då får du också ett mail med dina inloggningsuppgifter.

Om du behöver hjälp med att komma igång är det bara att maila oss på support@recensi.se så hjälper vi till.

Varje företagsadress, för exempelvis en butikskedja, bör ha en egen registrering hos Google, Facebook och andra recensionssajter. För att mailmallarna och recensions­länkarna skall bli rätt behövs därför ett separat konto för varje adress även hos oss.

Du kommer åt samtliga adresser som du administrerar genom samma inloggning.

Vi rekommenderar att man fokuserar på tre saker i sin recensionshantering:

1) Omdömen och feedback till sin egen hemsida
I första mailet som skickas ut ombeds kunden att lämna feedback direkt till er. Dessa omdömen är enklast att få, eftersom de inte kräver någon registrering eller annat konto av kunden. Feedbacken kan ni sedan visa upp på er egen hemsida, besvara och använda för både marknadsföring och verksamhetsutveckling.

2) Recensioner på Google
Nöjda kunder, som betygsatt er över den nivå som ni ställt in, ombeds lämna recensioner externt. Vi rekommenderar att länka till er Google-sida överst på sidan för positiv feedback. Dessa recensioner syns framförallt vid lokala sökningar, som exempelvis ”Målare Göteborg”, och påverkar även er position i sökmotorerna.

3) Recensioner på Facebook
Som andra alternativ på sidan för positiv feedback rekommenderar vi att erbjuda kunderna att recensera på Facebook. De flesta har ett Facebook-konto och rekommendationer från vänner är ett av de starkaste incitamenten till att välja en viss leverantör.

Vi hjälper gärna till med både konfiguration av systemet och installation av omdömeswidget på din hemsida. Kryssa i tillvalet i beställningsformuläret så tar vi kontakt med dig.

Det vi kommer behöva är:
Företagets logo
Inloggningsuppgifter till din hemsida
Var du vill att vi lägger widgeten
Vilka recensionssajter ni vill använda

Om du är osäker på vad vi efterfrågar, kontakta oss på support@recensi.se så hjälper vi till.

Undrar du något annat?

Tveka inte att kontakta oss på info@recensi.se!

Välkommen.