Senast uppdaterad

Kundomdömen – bättre synlighet för hemsida och företag

Kundomdömen är ett effektivt sätt att skapa högre förtroende för ditt företag. Med positiva recensioner känner kunden sig trygg med vad du levererar och vågar välja ditt företag framför ett annat med lägre eller inga omdömen, även om du har högre pris.

Det finns många recensionssajter på nätet med olika inriktningar; generella för alla verksamheter, inriktade på resor eller restauranger och som sidoverksamheter för andra tjänster. För vissa kan det vara mer värt att ha bra omdömen på exempelvis TripAdvisor än någon annan stans, men för de allra flesta rekommenderar vi att fokusera på recensioner på Google och Facebook.

Google står för den överväldigande majoriteten av alla första sökningar, för såväl tjänster som produkter, och de allra flesta har ett konto på Facebook som de dessutom använder flitigt.

Med recensioner som syns direkt på Google når du kunderna direkt när de inleder sin köpresa och letar efter en leverantör. Du syns också bättre i lokala sökningar, och även om du inte är högst upp så sticker din hemsida ut när omdömen visas direkt.

När en vän rekommenderat ett företag på Facebook har du också allt större anledning att själv välja samma leverantör – de flesta vill ha något beprövat.

Vår lösning Recensionshanteraren är ett verktyg för att samla in, hantera och visa upp kundomdömen där de gör bäst nytta för ditt företag. Med vår omdömeswidget visas recensionerna dessutom redan i sökresultatet på Google genom korrekt uppmärkning. Systemet liksom omdömeswidgeten följer Googles riktlinjer för att alltid ge dig maximal synlighet och störst nytta. Vi kan även visa recensioner från Google My Business och Facebook direkt på din hemsida.

Läs mer om Recensionshanteraren

Dela denna artikel

Fler artiklar